careers page image

Kedves Pályázónk!

Ezen az felületen

  • beküldheted önéletrajzodat a job[kukac]p92.hu e-mail címre, ezzel bekerülsz pályázói adatbázisunkba,

  • vagy megpályázhatod aktuális pozícióink egyikét.

Az általános jelentkezés lehetőséget ad arra, hogy az önéletrajzodban megadott adataid, elvárásaid alapján a P92 Kft. HR vezetője megkereshessen aktuális lehetőségeinkkel, állásajánlatainkkal. Amennyiben konkrét hirdetésre jelentkezel, akkor a megadott szempontok alapján értékeljük beadott pályázatodat. A beérkezett pályázatokra minden esetben válaszolunk a megadott elérhetőségeiden keresztül.

Bízunk benne, hogy hamarosan csapatunkban üdvözölhetünk.

HR osztály

 

Általános elvárások

  • alapos szakmai ismeretek;
  • naprakész tudás;
  • igényes munkavégzés;
  • nyitottság az új technológiák iránt;
  • angol nyelv ismerete, akár napi szintű kapcsolattartáshoz.
  • kreatív, rendszerszemléletű;
  • csapatjátékos;
  • pozitív személyiség.

Mit ajánlunk?

Sok munkát, érdekes feladatokat, szakmai kihívást. Nálunk sosem fogynak el a projektek. A P92-nél hosszútávú munkalehetőséget találsz, ahol szakmailag értékes feladatokon dolgozhatsz egy barátságos és nyitott légkörben. Különösen fontos számunkra, hogy munkatársaink jól érezzék magukat és szakmailag mindig jól felkészültek legyenek, ezért oktatásukra és szakmai fejlődésükre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Bérezés és juttatások

Munkatársaink számára versenyképes,nemzetközi szintű jövedelmet biztosítunk.

Munkahelyi környezet

Központi épületünk egy korszerű, 3 emeletes irodaház Budapest kertvárosában, ami könnyen megközelíthető akár autóval vagy tömegközlekedéssel is. Az iroda felszereltségére is büszkék vagyunk. Úgy alakítottuk ki tereinket, hogy munkatársaink élvezni tudják az itt eltöltött időt és segítsük értékes munkájukat. Rendelkezünk edzőszobával, csocsóasztallal, tágas terasszal - hogy ne csak ülj egész nap - , és egy korszerűen felszerelt konyhával, valamint saját ételfutárral. Tavasztól őszig még grill-csütörtököt is tartunk a teraszon.

Oktatás, teljesítményfejlesztés, karriermenedzsment

  • A P92-nél semmilyen munka nem válik unalmassá. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink szakmailag és emberileg is fejlődjenek.
  • Tudjuk, hogy kiteljesíti az ember életét a munka, ha lát benne perspektívát, ha a feladatkörök az évek során a képzéssel és az oktatással párhuzamosan, a kihívások során szerzett tapasztalatokkal együtt fejlődnek.
  • Legnagyobb értékünk a naprakész szakmai tudás, közös érdekünk, hogy ezt magas szinten tartsuk. Fejlesztőinket rendszeres oktatással, képzésekkel támogatjuk.

Közösségi rendezvények

Rendszeresen rendezvényeink: céges összejövetelek, bulik, vacsorák, csapatépítő események, házi versenyek, kirándulások, sportnap.

Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben érdeklődik cégünk gyakornoki, fejlesztői, menedzseri vagy felső vezetői álláslehetőségei iránt. Izgalmas munkalehetőségeket kínálunk multinacionális ügyfelekkel, nemzetközi kapcsolatokkal. A saját gyakornoki programunk segítségével elindíthatjuk a karrierjét!

+44 207 760 7643

+36 1 453 4100

Az Üzenet küldés gombra kattintva elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, személyes adataim kezeléséhez beleegyezésemet adom, és megerősítem hogy 18. életévemet betöltöttem.