P92 iroda

Információkezelés

Az üzleti folyamatok fejlesztése szilárd információs stratégiákkal ötvözve, a megfelelő architektúrával és irányítással, egy egységes nézetet teremt az ügyfélkörről.

Megfelelő alapok

Az Accenture által nemrégiben készített felmérés szerint a nagy teljesítőképességgel rendelkező informatikai vállalatok más számítástechnikai cégekhez képest sokkal fejlettebbek az információkezelés terén. Például több mint kétszer nagyobb annak a valószínűsége, hogy rendelkeznek a céladatok számára megfelelő architektúrával, hatékony üzleti intelligenciával és elemző képességgel, valamint adatvezérléssel.

Valós idejű információ

A sikeres cégek minden segítséget megadnak alkalmazottaik számára ahhoz, hogy a munkavégzésükhöz szükséges részletes és valós idejű információkhoz hozzájussanak. Például a nagyobb teljesítményre képes cégek 80 %-kal elérhetőbbek, több mint kétszer részletesebbek és kétszer valószínűbb, hogy valós idejűek az ügyféladatok, összehasonlítva más informatikai szervezetek által nyújtottakkal.

A megfelelő befektetés

Az információkezelő technológiákba való beruházások jelentős értéket nyújtanak a kiemelkedően teljesítő cégek számára. Háromnegyedük nyilatkozott úgy, hogy az üzleti elemzésbe való befektetések a vártnál 75 %-kal is több hasznot hoztak – ez majdnem kétszer akkora arány, mint más informatikai cégek válasza esetében.

Vissza: Üzleti intelligencia Üzleti intelligencia (BI)