P92 iroda

Elemzés és döntés

A döntési folyamatok gyorsaságának és minőségének fejlesztésével, az üzleti intelligencia életciklusának nagyobb teljesítménye érhető el. Az analitika által inspirált felismerések valódi beavatkozásokra és mérhető eredményekre ültethetők át.

Üzleti intelligencia életciklusa

Egy biztos üzleti intelligencia életciklus segítségével egy cég a megfelelő alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a prediktív elemzés segítségével, az információk alapján megtegye azokat a szükséges üzleti lépéseket, amelyek majd valós eredményekként realizálódnak. Az üzleti tevékenység és a technológia egyesítésével a megfontoltabb döntéshozatalhoz több információ áll rendelkezésre.

Prediktív elemzés

A döntéshozatali folyamatokat és üzleti lépéseket elősegítő prediktív elemzés teljes körű adatfelhasználást, statisztikai és mennyiségi elemzést,  magyarázó és prediktív modelleket és a tény-alapú menedzsmentet jelent.

A döntéshozatal javítása

A prediktív elemzés javítja a cégek stratégiai, üzemeltetési és taktikai döntéseinek hatékonyságát azáltal, hogy segíti átalakítani a technológia által elérhető információkat üzleti ismeretekké, az ismereteket üzleti lépésekké, azokat pedig eredményekké. Egyúttal egy olyan együttműködő döntéskörnyezetet teremt, amely egyesíti és integrálja a közösségi hálókat, a felhő szolgáltatásokat, a mobilitást, a nagy adatmennyiséget és a jogtiszta informatikai környezetet.

Vissza: Üzleti intelligencia Információkezelés