P92 iroda

Kulturálisan összehangolt csapat

Az 1991-es kezdetek óta állunk német, brit és amerikai ügyfelek rendelkezésére. Kollégáink nyugat-európai szemléletmóddal végzik munkájukat, legyen szó akár az ígéretek pontos betartásáról vagy az igényes projekt menedzsmentről.

Nyugat-európai szemléletmód

A költségeket tekintve a nyugat-európai vagy az amerikai munkaerőpiachoz képest a magyar versenyképesebb, de még ennél is fontosabb, hogy Magyarország Ausztriához fűződő, hosszú évekig tartó kapcsolatának köszönhetően, a magyar emberek hagyományosan nagyon erős nyugat-európai szemléletmóddal rendelkeznek.

Magas szintű nyelvtudás

Tekintettel arra, hogy partnereink sorában tudjuk a német Bertelsmann Group-ot, valamint, hogy az utóbbi időben projektmunkáink nagy része az Egyesült Királyság területén zajlik, munkatársaink kiváló német, illetve angol nyelvtudással rendelkeznek.

Konzervatív projekt filozófia

Meggyőződésünk, hogy egy projekt elvállalásakor nem szabad sokat ígérnünk, azonban vállalásainkat túl kell teljesítenünk. Minden más megközelítés magas kockázattal jár, a projekt késedelméhez vagy nagyszabású átdolgozásához vezethet.

Vissza: Nearshore fejlesztés Közel az ügyfélhez