P92 iroda

Kiváló szakértelem

Budapest kiváló oktatási infrastruktúrával rendelkezik, Európa legjobb műszaki egyetemeivel büszkélkedhet. A magyar főváros az elmúlt években IT középponttá vált, kedvelt célpontja az információtechnológia és az üzleti folyamatok kihelyezésének (ITO & BPO). Munkatársaink nagy része diplomás, sokan mesterfokozattal vagy doktori fokozattal rendelkeznek.

Jó kapcsolatok az egyetemekkel

Cégünk együttműködik a főbb magyar kutatólaborokkal, mint például a Budapesti Műszaki Egyetemmel vagy a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetével. A szükséges szaktudás tehát a rendelkezésünkre áll. Több mint száz alkalmazottat foglalkoztatunk, a szakértelmet és rugalmasságot pedig szorosan együttműködő alvállalkozói hálózatunkkal is biztosítani tudjuk.

Általános agilis projekt SCRUM módszertan

Mind a telephelyen dolgozó, mind a nearshore csapatunk az általános SCRUM alapú agilis módszertannal dolgozik. Az Atlassian Jira projekt menedzsment Agile komponensét használjuk az agilis eljárásban való munkafolyamatok kezelésére. Ez az adott fejlesztési szakaszra („sprint") fókuszálva koordinálja az esemény eléréshez szükséges feladatokat.  Ez a termék támogatást nyújt a sprint-ek során be nem fejezett, elmaradt feladatok („backlog") kezelésére is.

Vissza: Nearshore fejlesztés Kiváló céges környezet